Skip to main content

SKY-kosmetologi – HÄMEENLINNA

hydrafacial

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihon-hoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi mm. USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta.

HydraFacial-hoitoa suositteleekin myös suuri joukko maailman superjulkkiksia kuten Kate Winslet, Beyoncé ja Halle Berry.

Kysy lisää hoidosta: 050 541 9040 / Pauliina Saksa, SKY-kosmetologi

LAITEKASVOHOIDOT

HydraFacial Platinum -kasvohoito 195€
Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kasvohoito! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä koneellisella lymfahieronnalla. Tämän jälkeen kevyt happokuorinta, syväpuhdistus sekä ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli ja tehoaineiden syöttö. Lopuksi hoito viimeistellään LED-valohoidolla.
HydraFacial Deluxe 165€
HydraFacial Rejuvenating -kasvohoito 142€
Korjaava ja syväkosteuttava hoito, jossa HydraFacial Signature -hoidon lopputulosta parannetaan entisestään rauhoittavan, uudistavan ja kosteuttavan naamion sekä seerumien avulla. Ihosta tulee kosteutettu, tasaisempi ja elinvoimaisempi.
HydraFacial Signature Deep Clean -kasvohoito 122€
Syväpuhdistava kasvohoito sisältää GlySal-happokuorinnan. Hoito jättää ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Erittyisesti paksulle ja/tai rasvoittumiseen taipuvaiselle iholle.

HydraFacial Signature -kasvohoito 102€
Ihon peruskuntoa korjaava ja syväkosteuttava kasvohoito. Jättää ihon hehkuvan kuulaaksi. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille ihoille.

Fusion Treatment -kasvohoito 142€
iS Clinicalin tunnetuimman - Fire & Ice -kasvohoidon ja HydraFacialin supertehokas yhdistelmähoito puhdistaa ja kirkastaa ihoa sekä häivyttää ryppyjä. Hoidon jälkeen iho tuntuu silkin pehmeältä ja kiinteältä. Hoito myös kiihdyttää solujen uusiutumista.
Timanttihionta 95€
Ihoa kuoriva ja tasoittava hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, seerumin, naamion ja hoitovoiteet. Sopii erityisesti pintakuivalle, karhealle iholle, arpien tai pigmenttimuutosten tasoittamiseen.

Ultraäänihoito 105€
Uudistava, kiinteyttävä, ihon kimmoisuutta lisäävä hoito sisältää alkupuhdistuksen ja kuorinnan, ultraäänihoidon, kiinteyttävän ampullin, kollageeninaamion ja hoitovoiteet. Sopii erityisesti veltostuneelle tai heleytystä kaipaavalle iholle.